"Niet ieder Hartekind heeft het geluk dat ik heb gehad."

"Niet ieder Hartekind heeft het geluk dat ik heb gehad."

Yara van Kerkhof
Olympisch kampioene shorttrack

Fiets ook Hartekind Ride!

Ik was een jaar of 2 á 3, toen ik veel moe en ziek was en niet goed groeide. Uit onderzoek bleek dat er een gaatje in mijn hart zat. Daarom onderging ik op zevenjarige leeftijd een openhartoperatie. Een ingreep met veel risico en vooral voor mijn ouders was deze operatie erg heftig. Ik had na de operatie in het begin veel pijn, en ik schaamde me nog lang voor het litteken. Het heeft wel even geduurd voor ik hiermee kon leven. 

150 hartekinderen per jaar overlijden

Maar ik had het geluk dat mijn hartafwijking na één operatie verholpen was, en dat ik nu mijn ambities als topsporter kan najagen. Dat kunnen helaas niet alle Hartekindjes zeggen. Daarom ben ik ambassadrice van Stichting Hartekind en stap ik op 4 juli op de fiets voor de duizenden kindjes die geholpen moeten worden. Fiets jij met mij mee? 

Groetjes,
Yara

Fiets met mij mee

Wat kan ik verwachten?

Fiets 70, 110 of 200 KM

Iedereen kan meedoen! van fanatieke fietser tot recreatieve fietser. Kies de route die bij jou past:

200 km

Deze route start en finisht in Rotterdam

110 km

Deze route start in Amsterdam en finisht in Rotterdam. Afhankelijk van waar je woont neem je hierbij de trein heen of terug.

70 km

Deze route start in Utrecht om in Rotterdam te eindigen. Ook hier neem je de trein heen of terug.

Welke route je ook kiest, iedere deelnemer krijgt een geweldig ontvangst in Rotterdam!

Bekijk de routes

Langs bekende hartcentra

Hartekind Ride zet vier kinderhartcentra in Nederland in het zonnetje. Dit jaar doen we Rotterdam, Leiden, Amsterdam en Utrecht aan. Bij elk hartcentrum wordt een klein feestje gevierd. Als fietser start of finish je hier, of neem je even pauze. We hebben al veel enthousiaste reacties van alle medewerkers van de hartcentra ontvangen om mee te doen, dus twijfel niet een kies één van de routes die bij jou past!

Bekijk de route

Feestelijke afsluiting

Hartfalen bij kinderen is geen feestje. Toch staan we op 4 juli ook stil bij alle positieve ontwikkelingen rondom de vooruitgang van het onderzoek, en natuurlijk eren we de fantastische inzet van alle deelnemers en vrijwilligers.

Het finishfeest bij kinderhartcentrum in Rotterdam wordt omlijnd met muziek en een gezellige bbq. We verwachten veel Hartekind ouders die samen met de deelnemers een glaasje drinken en een hapje nemen op een gezonde toekomst van onze Hartekinderen!

Leuk, ik doe mee!

Haal geld op voor Hartekind

Fietsen is leuk, fietsen voor Hartekinderen is top. Met Hartekind Ride zet je jouw sport in voor een heel goed doel. Als deelnemer haal je alles uit de kast om zoveel mogelijk geld op te halen: voor baanbrekend onderzoek naar nog meer genezing en meer kwaliteit van leven van Hartekinderen.

Voor elke afstand geldt een ander minimum sponsorbedrag dat je ophaalt om mee te kunnen doen:

200 km = minimaal € 500
110 km = minimaal € 350
70 km = minimaal € 175

Maar we gaan voor meer natuurlijk!

Samen maken we het verschil voor kinderen met ernstig hartfalen en de Hartekind families!

Meer over Hartekind

info@hartekindride.nl
088-3665416
Copyright © 2019,
Hartekind Ride

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen