Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Gelukkig heb je tijd genoeg om te trainen en heb je de keuze uit 60, 90 of 120 kilometer. Maar maak het niet te gek, het is een dagkoers en een beetje pijn is niet erg. We doen het tenslotte voor onze hartekinderen.

Training

In aanloop naar Hartekind Ride helpen wij jou natuurlijk met tips & tricks.

Persoonlijk advies
Wanneer je in optimale conditie aan de start staat, zal het je zelfvertrouwen goed doen. Onze trainingspartner Paul van Dam van Passion4Biking biedt verschillende trainingsschema's aan en kan je gericht helpen met je verbeterpunten. In de voorbereiding biedt Paul van Dam ook meerdere trainingsdagen en weekenden aan, in kleine groepjes.
Trainingsritten
De beste manier om beter te worden: ga trainen met vrienden en kennissen.

Sponsorwerving

Spannend om te beginnen? Niet nodig. Naast een persoonlijke sponsorpagina krijg je veel tools en downloads en hebben wij heel wat succesvolle sponsoracties online staan.

Tips voor sponsorwerven
Sponsorwerven doe je niet alleen. Wij bieden een hoop handvatten waarmee jij gegarandeerd jouw startbewijs haalt.
Ideeën voor sponsoracties 
Je hoeft het wiel natuurlijk niet opnieuw uit te vinden. Wij delen veel succesvolle acties van andere deelnemers.
Bijeenkomsten 
In de voorbereiding zijn er meerdere bijeenkomsten. Hier krijg je informatie over praktische zaken en over sponsorwerving.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen